Hlavní navigace

Názor k článku Google v Africe rozšíří rychlý internet. Project Link odstartuje v Ugandě od Morčátko - Uvědom si, že to jen tvůj názor. Já...

  • 31. 5. 2013 16:02

    Morčátko (neregistrovaný)

    Uvědom si, že to jen tvůj názor. Já osobně taky patřím mezi lidi co se „bojí" mít monitor větší než 30 palců, ale uvědomuju si, že třeba pro některé hry by to bylo celkem fajn, protože u nich nevadí, že sedíš z ergonomického hlediska moc blízko až už tě obraz jakoby obklopuje a klidně řeknu, že to je naopak velké plus. Jenže hra skončí a ten monitor by mi vadil.


    Já si nemůžu vybrat monitor, protože mně vadí ostatní mínusy LCD, kdy člověk pročítá recenze a vždy zjistí, že kvůli něčemu si ten monitor nekoupí i když stojí třeba 15 tisíc, což už je pro mě hladina, kde by se podstatné mínusy neměli objevovat a v době CRT se neobjevovaly - menší úhlopříčku nepočítám, protože to jako podstatný mínus neberu. Buď velký input lag, diskutabilní odezva, debilní regulace LED podsvícení, špatná polohovatelnost, rovnoměrnost podsvícení, zvláštní barvy atd. a když už jsem si vybral jedno Eizo i s velkým sebezapřením kvůli několika špatným vlastnostem, tak jsem tady na fóru objevil člověka co ho má a stěžuje si na naprosto příšernou rovnoměrnost podsvícení, kterou mu ještě hoši z Eiza nechtějí uznat jako vadu. FUCK OFF LCD! Mám doma ještě pár starých 4:3 LCD, když by se mně náhodou podělala moje shitovní dvacítka co jsem kupoval s myšlenkou na brzký příchod OLED. Za fullHD oled 23" bych dal hodně, protože nějaké velké rozlišení pro mě není tak důležité. Je to o názoru a věř tomu, že znám hodně lidí co mají rádi hrubý rastr.