Hlavní navigace

Google vylepší Fit a s ním také vaši fyzičku. Pomůže při běhání i v tělocvičně

20. 11. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Google aktualizoval svou fitness aplikaci pro Android. Zmizela z ní sice možnost přidávat aktivity ručně, ale zato se zlepšila automatická detekce a spolupráci s ostatními aplikacemi. Fit nově analyzuje a zobrazuje informace v reálném čase. Při chůzi, běhu nebo jízdě na konec ukazuje rychlost, vzdálenost, převýšení, zaznamenává polohu a odhaduje počet spálených kalorií.

Běh v reálném časeNutriční hodnoty
Běh v reálném čase | Nutriční hodnoty

Brzy by měl začít zobrazovat také příjem kalorií a spánková data, spolupracujete totiž s nutričními kalkulačkami  MyFitnessPal, Fatsecret, Lifesum, LoseIt a českým monitorem spánku Sleep as Android. Kromě toho se umí spárovat s náramky Xiaomi Mi Band (1S), Sony Smartband 2 a Basis Peak.

 

Na velkou aktualizaci se mohou těšit majitelé hodinek se systémem Android Wear. Ty dostanou nový fitness ciferník, automatickou detekci cvičení a osobního trenéra. Aplikace v hodinkách umí nově sama počítat kliky, sedy-lehy a dřepy. Můžete si také nastavit 30denní cvičení o třech úrovních, každý den se bude postupně zvyšovat zátěž. Aktualizovaný Google Fit už je v Play Storu, ale zatím ne pro všechny. Přichází ve vlnách.

Zdroj: Google