Hlavní navigace

Názor k článku Intel ukázal highendové GPU Xe HP: „jeden z největších čipů“, provedení do socketu LGA od Radek Holeček - Mě by bohatě stačilo, kdyby tady trotlové nelhali,...

  • 4. 5. 2020 13:30

    Radek Holeček

    Mě by bohatě stačilo, kdyby tady trotlové nelhali, až se jim práší od huby. A je jedno z jakého tábora. Stačí se podívat, že se tu zastávám i AMD, naposledy pod článkem o Comet Lake.
    Jako akcionář nepředpokládám, že by grafiky začaly Intelu vydělávat tak, aby to bylo na financích znát. A naopak, i kdyby to byl naprostý propadák, což se klidně stát může, opět to nebude mít nějak výrazný dopad na jeho hospodaření.
    Z mého pohledu je dobře, že Intel do grafik jde. A stejně tak je dobře, že AMD konečně vyrukovává s Renoirem. A možná vás to překvapí, ale grafiku od Intelu si s velkou pravděpodobností nekoupím (současná GT 1030 mi na to, co na počítači dělám, úplně v pohodě stačí), zatímco notebook s Renoirem si pravděpodobně koupím (každý rok v rámci obměny kupujeme do rodiny jeden, takže předpokládám, že letos tak v září, by to mohlo být něco s Renoirem.