Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Čínské zprávy tvrdí, že grafiky Ampere budou hodně drahé. GeForce RTX 3090 za 1500 $?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 19. 8. 2020 17:54

    matesking

    Smim vedět kdy odstranite vesteckou kouli co mate zrejme na stole a zacnete psat o necem skutecnem? Grafiky NV 3000 budou mit asi takovyhle design, budou mit asi 10 12 24GB video ram , mozna budou mit GDDR6 nebo co budou stat asi 2000 dolaru. TVL co je to za clanky porad same asi jako kdyby jste to cetl z karet nebo vestel z kristalove koule. To same je s Mafii remake. Vsude se clovek akorat dozvida za neco asi ale informacni vyznam vcelku nulovy. Informace typu jedna baba povidala jsou urcite uzitecne. Je fakt ze napsat prakticky o nicem cely clanek, chce dost fantazie. Uz jsem to musel napsat. Kolik jeste napisete clanku typu mozna vyjde v zari mozna bude v cr az na vanoce mozna bude PCI-E 4 mozna bude mit nove napajeci konektry... Pardon to uz vlastne bylo napsano..