Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku I druhá generace grafik Intel Xe bude nejdřív jen pro notebooky. Desktopové karty až příští rok. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 28. 6. 2021 13:47

    Pan Jaroslav Crha (neregistrovaný)

    To je blamáž! Koduri je břídil.
    Logicky bych napřed začal nabízet vyzkoušené sestavy a pak až bych měl nějaké zkušenosti a stabilní základnu počítačů se pustil do neprobádaných vod volného prodeje karet s libovolnou kombinací HW. V tomto duchu je rozumné řešení postupovat uzavřeným systémem přenosných počítačů. Problém je, že jak se píše v článku, trvá to příliš dlouho a ujíždí jim vlak. jedině že by Koduri už chystal zas DG3 s RT jádry, jenže jak ho znám, tak to zas bude hi-tech karta se samýma fíčurama, který nebude schopen ani intel po sto letech zprovoznit jak tomu bylo u AMD kdy se vysoká spotřeba R10 480 snížila aktivací nějakýho optimalizátora energie půl roku po uvedení karet a některé hw fíčury na polárce nejsou zprovozněny dodnes. Zde je vidět, že ve skutečnosti nebyl problém v AMD, ale v Kodurim.