Hlavní navigace

Názor k článku Grafiky Nvidia mají problém s DisplayPortem u nových LCD, je třeba aktualizace BIOSu od Crha - já nechápu o čem ten člověk mluví. Problém...

  • 10. 6. 2018 23:52

    Crha (neregistrovaný)

    já nechápu o čem ten člověk mluví. Problém s ovladači a obrazem jsem dosud na svým pracovním intelu a herní gtx1080 dodneška neměl.
    ovšem ovladače grafické karti ATi AMD R10 485, jsou naprosto v katastrofálním stavu, kdy na nich pro změnu obraz nejede vůbec. Pokud chcete multi obrazový režim intel + amd kvůli dvoum monitorům přes DVI (konekktor DVI přidělala až firma vyrábějící nereferenční provedení, protože AMD normálně officiálně s portem DVI již nepočítá), tak to samozřejmě nejde protože AMD, protože jejich skvělý marketing a skvělé ovladače nedají zobrazovat stejný obsah na dvou kartách zároveň. A pokud se něco rozbije nebo jen aktualizuje při přeinstalování ovladačů, které se přeinstalovávají natvrdo tak, že se nejprve původní ovladač odebere a poté se instaluje nový tak smaže všechna uložená nastavení. A pokud nadále ovladač chybuje, musí se kompletně stávající ovladač odinstalovat a poté stáhnout ATi uninstall tool, který odinstaluje i to co se neodinstalovalo při normální odinstalaci, protože se na to kašle aby se všechno odinstalovávalo a musí se to odinstalovat ručně. Bravo AMD máte vynikající produkty a vynikající karty, hlavně fuj fuj zlá nvidia!