Hlavní navigace

GT 240 od Inno3D s parádním chladičem

24. 11. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

O vydání grafické karty s čipem GT 240 stáje Inno3D jsme již psali, použitý chladič však mnoho důvěry nevzbuzoval. Výrobce se nyní vytasil s daleko lepší verzí, kterou osadil chladičem i-Chill XStriker3. Už z rozměrů konstrukce je patrné, že uchladí kartu mnohem lépe, než předchůdce.

Karta samotná je trochu přetaktovaná – o kolik, to již výrobce neuvedl. Triáda výstupů DVI, D-Sub a HDMI se může pochlubit zlacenými konektory pro lepší kvalitu signálu. Kondenzátory byly dle dle výrobce zvoleny s ohledem na co nejlepší kvalitu, potěší i hliníkové pasivy na paměťových čipech. Třešničkou na dortu je poté dárek v podobě plné hry (neznámého titulu) a tříletá záruční doba.

Zajímá-li vás rozdíl v použití chlazení standardní verze a chladičem XStriker3, sjeďte očima pod tento odstavec. Obě karty byly vytíženy na maximum po celou půlhodinu, jak možno zříti, kvalitnější chladič svého konkurenta z vlastní stáje překonal na konci křivky o celých zhruba 11° C.

CS24

Dostupnost karty ani cena oznámena nebyla, chlazení však vypadá náramně dobře a pokud nechcete riskovat výměnu referenčního chlazení, tohle by mohla být vaše volba.

Zdroj: techPowerUp!

Autor článku