Hlavní navigace

GTA V nikdy nebylo levnější. Hru pro PC můžete mít za hubičku

13. 12. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Grand Theft Auto V je třetí nejprodávanější hrou v historii. Úspěšnější jsou jen Tetris a Minecraft. Lidé z Rockstar Games se na podzim pochlubili, že za pět let prodali již 100 milionů kopií. Pokud tuhle akční pecku ještě nemáte, teď je nejlepší doba ke koupi. Cena PC verze klesla na historické minimum.

Základní verze GTA V bude na Steamu až do 20. prosince dostupná za 15 eur (390 Kč). Premium Online Edition obsahující tzv. Criminal Enterprise Starter Pack s doplňky pro multiplayerovou verzi je o pět eur dražší. Humble Bundle, který GTA V prodává formou Steam klíče, má za 15 eur rovnou Premium Online Edition. Základní verze stojí stejně. Konzolové verze v akci nejsou, v PlayStation i Microsoft Storu stojí 899 Kč.

Aktualizováno: V PlayStation Storu je Premium Online Edition za 399 Kč. Xbox žádnou velkou slevu nemá.

KL24

Humble Bundle má momentálně i další zajímavé akce. Za 22 eur můžete získat špičkový střihový program Vegas Pro 15 Edit (původní cena přes 300 eur) a dostanete k tou i další nástroje stejných tvůrců. V až 80% slevách najdete řadu „indie“ her, mezi nimi i velké tituly jako Hellblade nebo Kingdom Come Deliverance.

Byl pro vás článek přínosný?