Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku GTA V nikdy nebylo levnější. Hru pro PC můžete mít za hubičku. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 14. 12. 2018 10:05

    Kvasmeister

    Ty musíš být fakt úplně natvrdlý, takže se ti to pokusím vysvětlit. Třeba to pak konečně pochopíš a přestaneš tu mlít tyhle blbosti.

    Hra "nedisponuje vámi preferovánými jazyky" protože GTA V češtinu nemá. Ano, existuje neoficiální čeština, ale o té v tom obchodě vědí asi těžko.

    Tu neoficiální si samozřejmě můžeš nainstalovat i na legální kopii hry. Vlastní zkušenost s verzí pro SocialClub, což je mimochodem i ta z článku.

    Je to ale neoficiální čeština a s tím se musí počítat. Občas vyjde nový patch a čeština přestane fungovat. Pak musíš počkat, než to autoři opraví. V multiplayeru s ní nepočítej vůbec.

    Ale to není důvod řvát, že za 390 korun (ani ne třetina původní ceny btw.) nedostanu češtinu, kterou ti ani nikdo neprodává. Měl bys být rád, že nějaká neoficiální vůbec je...