Hlavní navigace

Názor k článku HAL3000 MČR 2018 Ultimate-K: Jaký je herní počítač za padesát tisíc? (vyzkoušeno) od Gildor - Jenže CS:GO i Fortnite rozjedou i 10 let...

  • 10. 7. 2018 13:33

    Gildor

    Jenže CS:GO i Fortnite rozjedou i 10 let staré PC, nebo 5 let staré notebooky s integrovanou grafikou, to vůbec není měřítko. Jestli to dá 400 nebo 500 fps v CS:GO záleží stejně spíš na limitech procesoru a vůbec fyziky v dané hře, podobná fps tam hodí GTX 1060 i 1080Ti, to je úplně fuk. Kdo by si koupil tento počítač kvůli těmto hrám, tak je s prominutím vůl.
    I ten Overwatch rozjede jakýkoli počítač s novější herní grafikou, takže pořád u sestav s takovýmto výkonem to není až tak měřítko, ikdyž alespoň ta hra je o několik tříd náročnější.

    Když mluvíš o masových hrách, tak mi tam chybí PUBG, který je co jsem slyšel hodně náročný, zvláště na ultra a je to přitom jedna z nejúspěšnějších her posledních let.

    Každopádně - nejvýkonější sestavy je obecně důležité testovat na nejnáročnější hry současnosti, protože ty ostatní tam pojedou dobře samozřejmě.