Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Hardwarové požadavky Office 2010 oficiálně. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 20. 3. 2010 5:15

    KARLOSMS (neregistrovaný)

    dobrej -proč tu není rovnou odkaz ke stažení-navrhuji opravit díky-no ještě jedna věc mám mini notas os aceru s win7 vyndal sem z něj gigovku a šoupl tam 2giga-a využití ram je stejně maximálně jen 980mega takže jsem se akorád zbytečně plácl přez šrajtofly větší rychlost to nemá -po spuštění pár aplikejšn to stejně tuhne jako led v mrazáku:D a ty 2giga využít prostě neumí-mám tu ještě asus mini s 1gb ram a win xp -využití paměti je kolem 300-500mb a systém je 3x rychlejší nic nemrzne nic nepadá no prostě XP je XP a nějaká Vista a sedmička atˇ skočej z mostu,když jen zatěžujou HW.Jinak mohu jen dodat,že na mini notasech se slabou sdílenou grafikou a 1gb ram lze dokonce hrát i Gta San Andreas a předešlé díly-Scarface,Gta4,Sims3 si ani neinstalujte využívají pixel shader minimálně 2 a to v mini notasích ztěžka naleznete-no ale z5 k té vaší aplikejšn jdu jí hledat a jsem zvědav co dokáže díky K.