Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku HBO Go boduje. Velká filmotéka s plnou českou podporou zlevnila o třetinu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 26. 9. 2018 6:26

    Libb

    To je samozřejmě dobrá zpráva, ale pořád tu chybí nějaký agregátor. Uvědomuju si, že to není snadné,společnosti místo aby se spojovaly, tak se rozdělují, každá si chce ukousnout z toho koláče co nejvíc sama.
    Jenže ve finále bych musel platit pár dolarů Netflixu (když opomenu, že kašle na českou lokalizaci - kdyby aspoň umožnili oficiálně vkládat vlastní titulky, jenže i to už by znamenalo zpoždění a spoléhání se na někoho, kdo se na to může vykašlat), pár dolarů pro Disney, něco pro HBO, a to jsem ještě neskončil. A to proto, že každý má v nabídce tisíce věcí, které mě nezajímají a pár (desítek?) věcí, které by mě zajímaly. Jenže tohle si nedovolí nikdo a než by složitě vybíral, nakonec nekoupí nic a jde k výše zmíněným pirátům, kteří mu to dají v rozlišení 4K na stříbrném podnose za pár korun a bez pruzení s ochranami.