Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku HBO Go boduje. Velká filmotéka s plnou českou podporou zlevnila o třetinu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 26. 9. 2018 8:08

    RedMaX

    No ale kdyz nebudeme brat v potaz to, ze na RG nebo UL najdu vsechno nebo skoro vsechno, tak RG je 185Kc mesicne a UL je 175Kc mesicne pri pouziti nejoblibenejsich pulrocnich predplatnych.

    Pokud mi HBO Go nabizi 130Kc mesicne, tak uz to je hodne zajimave.

    Pri porovnani obou sluzeb RG/UL a HBO Go sice RG/UL nabizi mnohem vice obsahu, ale ten je casto promazavan kvuli porusovani copyrightu, zatimco na HBO Go mam serialy mnohem dele.

    U me zustava stale problemem to, ze RG/UL mi nabizi stazeni a teda offline sledovani, zatimco HBO Go je stream. Budu muset zjistit, jestli se to da nejak jednoduse stahovat aspon neoficialne. Pro me je to dulezite, protoze koukam casto na chalupe, kde nemam internet respektive jen omezeny pres LTE.

    (RG a UL jsem vybral proto, ze se daji pohodlne zaplatit pres anonymni platby, jinak ulozist je mnoho, ale ja jim nechci davat udaje ze sve platebni karty k dispozici a proto ty ostatni pouzivat nemohu.)

    A co se tyka Netflixu, tak 260Kc mesicne je fakt hodne, to se mi rentuje to piratske stahovani. Nejake SD na to jim sere pes.