Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku HBO Go boduje. Velká filmotéka s plnou českou podporou zlevnila o třetinu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 26. 9. 2018 8:16

    RedMaX

    Pokud bude HBO Go stat 130Kc mesicne, tak si dovedu predstavit, ze si budu platit jeste jednu dalsi sluzbu za obdobnou cenu. Rozumim konkurenci a tomu, ze nedokazu ziskat veskery obsah. Nemam s tim problem.

    Podobne u her, hraju jen na PC a tudiz hraju hry, ktere vychazi pro Steam a GOG, ale nemam PlayStation a tudiz hry exkluzivne pro PS proste nehraju a taky s tim nemam problem.

    Blby by bylo, kdyby sluzeb bylo moc, potom uz by to prestalo davat smysl a lidi by to motivovalo k navratu k piratum, kteri nabizi vsechno.
    Zatim ale vidim jako nejvetsi problem, ze Amazon Prime si oficialne v CR vubec nedokazu poridit a ze cena za Netflix je hodne nadsazena. Kazdopadne jsem rad, ze HBO Go jde cenou divakum naproti, verim, ze to lidi zaujme. Akorat musi zapracovat na te technicke kvalite, aby se jim netrhal obraz a neprerusovalo se to.