Hlavní navigace

HBO Max oficiálně v Česku: Začíná 8. března a nabízí speciální startovací slevu 33 %

1. 2. 2022

Sdílet

Zdroj: WarnerMedia
WarnerMedia dnes oznámil datum spuštění streamovací služby HBO Max pro 15 evropských zemí včetně Česka a Slovenska. Cena startuje na 199 Kč a je možné získat trvalou slevu 33 %.

HBO Max se loni v říjnu objevilo v Evropě a dosud fungovalo ve 46 zemích. Nyní se dočkají další evropské země, byť řadu velkých států (Německo, Francie, UK) Warneři vynechávají.

HBO Max nahrazuje starší platformu HBO Go. Přináší tituly studií Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network či Max Originals a filmy od Warner Bros (například Matrix Resurrections, Duna, Space Jam: Nový začátek nebo Tom a Jerry) mají být dostupné již 45 dní po jejich premiéře v kinech.

Dune Dune (zdroj: WarnerMedia)

HBO Max bude stát 199 Kč na měsíc. Současní předplatitelé HBO GO ale získají trvalou nižší cenu 132 Kč (což je méně, než stojí současné HBO Go). Stejnou cenu pak dostanou i noví zákazníci, kteří si HBO Max pořídí do konce března. Jakmile předplatné ukončíte, končí i možnost slevy.

Více: Konec nadvlády Netflixu. Disney+ přijde do Česka a Slovenska už v létě

K dispozici budou také nové seriály z původní tvorby Max Originals Stanice 11 (Station Eleven), Holky z vejšky (Sex Lives of College Girls) a Peacemaker. Z evropské produkce Max Originals se na platformě objeví Dafne a spol. (Todo Lo Otro), Kamikaze, Ruxx. Nouze nebude ani o zábavní reality show, jako je Amy v očekávání (Expecting Amy), Amerika hledá striptéra (Finding Magic Mike), Ostrov frajerů (FBoy Island) a Selena vaří s šéfkuchaři (Selena + Chef) nebo unscripted show Spolu & Hladoví. Mezi pořady pro děti nebudou chybět seriály Mladí Titáni do toho!, Gumballův úžasný svět, kultovní animované pohádky Looney Tunes a říkanky Cocomelon. (Dostupnost obsahu se může na jednotlivých územích lišit. Při zahájení
nemusí být dostupné všechny tituly.)

HBO Max bude vybrané tituly streamovat v rozlišení 4K, nabídne 5 uživatelských profilů a neomezený počet registrovaných zařízení na jedno předplatné. Zvuk umí až v Dolby Atmos. Oproti tomu HBO Go funguje nejvýše ve Full HD a bez HDR.

KL24

HBO Max profily HBO Max profily (zdroj: WarnerMedia)

Do Česka se chystá také Disney+, které zde své služby spustí někdy v létě. U něj se očekává cena okolo 220 Kč, ale je možné, že dorovná nabídku a vejde se do dvou set.

zdroj: TZ WarnerMedia

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.