Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku HDMI kabel za 30 000 Kč? Seznamte se s firmou AudioQuest. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 7. 8. 2017 22:21

    Crha (neregistrovaný)

    Ona to taková blbina není, když si přečteš jak je ten kabel konstruován. Sice netuším jak toho docílili, ale chápu to tak, že ten kabel funguje jako odrušovač, protože je schopen rušivé frekvence nad 50Hz odfiltrovat do zemění. Určitě by se hodila i nějaká tabulka z měření, kolik toho dokáže přenést. Já vím, že by jste mohli stejých hodnot dosáhnout kondenzátorovým můstkem, ale otázka je jak efektivně hladce to dokážete a kolik toho odfiltrujete. Už jen to že +2mnavíc stojí už jen 3000,-Kč navíc. Takže ano i ten poslední metr kabelu dokáže něco změnit, pokud to je aktivní součástka a né jen kabel co vede z bodu A do bodu B a nechá na sebe naindukovat všechno.
    Nicméně ty cenou jsou šílené, protože v nich platíte vývoj i nekonkurenci. Protože tohle budou vyrábět dvě firmy na světě a v takových objemech, že by se jen výrobou kabelů neuživili.