Hlavní navigace

Názor k článku Heart of Gamers II Second Edition: Herní počítač pro náročné (recenze) od j.j.rydlo - Zase další nudný HAL. No co taky od...

  • 7. 11. 2016 11:36

    j.j.rydlo (neregistrovaný)

    Zase další nudný HAL. No co taky od 100megy čekat. U herních počítačů začínajících na cenách lehce pod 40tis. už považuju při současných cenách SSDček 250GB za urážku zákazníka. 250GB SSD je minimum vhodný do sestav kolem 25tis. Naproti tomu nechápu, proč do takových sestav cpou HDD určený pro 24/7 provoz v NAS. Kombinace cca 500GB SSD a 1TB WD Blue (pokud by chtěli zachovat vlastní marži i cenu) by byla imho vhodnější.
    Pokud jde o USB-C na čele skříně, během asi pěti minut jsem našel dvě. Jedna ze bez mála 6tis. s daní a druhá za skoro 10tis. Minimálně pro nejvyšší model by to určitě stálo za zvážení.
    Víc než absence USB-C na čele mě ale zaráží formát. V dnešní době bych čekal, že když se výrobce u prémiovýho herního PCčka vykašle na vypalovačku, využije možnost nemít 5,25" pozici pro použití mITX desky s WiFi a micro toweru nebo skříně formátu cube. Použitá ATX základní deska za ty prachy zbytečně dráha a nevyužitá.
    Tyhle sestavy působí nanejvýš nudně a zastarale. Ale co chtít od HALu...