Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Heart of Gamers II Second Edition: Herní počítač pro náročné (recenze). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 11. 2016 12:31

    Makaan (neregistrovaný)

    Zdravím, důvodem použití kvalitních komponent je 5 let záruky. Narovinu řečeno, ručíme, že sestava 5 let pojede bez chybičky, i kdyby jela 24/7 nonstop gaming.
    Nevím jak vy, běžným TLC SSD nebo běžným diskům s 2-3 letou zárukou bych tohle rozhodně nesvěřil. Riskoval bych rapidně vyšší šanci, že mi někdo po 3 letech přijde, že mu odešel disk.
    I doma na svém PC mám tendenci na HDD po třech letech věku dohlížet a preventivně si již dělat zálohy, či rovnou dokoupit nový.

    A jelikož jednou z vlastností HoG je, že záruka funguje stylem, co se pokazí vyměníme za nový kus stejného či adekvátního modelu, tak by toto uměle zvýšené riziko skrze B-class komponenty mohlo mít velice nedobré následky rapidně zvýšených reklamací.

    Co se týče designu, úmyslně je design HoGů konzervativní, když se začne experimentovat s agresivnějším a jiným designem, má každý člověk jiné preference a proto máme tendenci doporučovat těmto lidem spíše sestavu na míru. Máme klasickou matnou černou, možná nepřekvapí, ale neurazí a má kvalitní provedení, není to zrovna case za 300kč.