Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Heart of Gamers II Second Edition: Herní počítač pro náročné (recenze). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 11. 2016 21:36

    Makaan (neregistrovaný)

    Dobrý den, grafická karta má k dispozici 16 linek PCIe, čipset pak nabízí dalších 8 pro tato rozšíření a z našeho pohledu je to pro první dva modely dostačující. Model Elite má přirozeně Z170.

    Nepočítáme s tím, že si tato PC bude kupovat tato skupina nadšenců, jelikož tito nadšenci především nevolí hotové sestavy - jedním z jejich oblíbených procesů totiž je, že si PC sami složí a pokud náhodou zvolí hotovou sestavu, tak této skupině lidí doporučujeme objednat PC na míru, protože předpokládáme, že budou chtít např. i custom design a komponenty např. jiných značek. Zkrátka najdou spoustu věcí, která jim na HoG nesedí. Nadšenci mají také tendenci často obměňovat komponenty a HoG záruka tak pro není žádnou přidanou hodnotou, tím efektivně ruší smysluplnost celé investice do této sestavy.

    Viz vyjádření úplně vespod tohoto topicu, naše PC je zaměřené spíše na lidi, kteří potřebují zajistit maximální spolehlivost. Zaměření HoG tak jsou např. streameři a YouTubeři, kteří nemají potřebné znalosti na PC nebo to nechtějí (nemají čas) více řešit, ale potřebují PC, které pro ně bude jednorázová investice a po dobu aktivní životnosti je maximálně spolehlivé aby mohli dodávat pravidelný obsah na své kanály bez výpadků.
    Dále to např. ocení lidé, mezi něž se řadím i já - chci za své peníze kvalitní PC, za své peníze rád dostávám kvalitní práci, ne béčkovou. Ale na druhou stranu, už se v tom dále nechci topit a když náhodou něco, starosti přebírá třetí strana a řeší to extrémně rychle a bez zatěžování mne.

    Snad jsem vyjádřil myšlenku dobře, není to pc pro masy, je to PC pro specifické zákazníky, kteří chtějí či potřebuji určitou spolehlivost, bezstarostnost ale běžné hotové PC je pro ně nějak nedostačující, na druhou stranu nejsou ochotní si jej zase řešit celé od nuly sami. Je to takový Apple mezi PC. Někdo jej využije, někdo ne, někdo to má za předražené a někdo si bez Applecare neumí představit produkt.