Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Heart of Gamers II Second Edition: Herní počítač pro náročné (recenze). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 11. 2016 22:46

    siddhi (neregistrovaný)

    Ohledně celé té záruky, rychlejšího servisu apod. to plně chápu a takový produkt si zaslouží vyšší cenu a nelze počítat jen cenu komponent. Bohužel v naší republice stále většina lidí nechápe, že obecně služby jsou mnohem dražší, než samotný materiální produkt.
    Ale pokud nemá být PC atrakcí jak říkáš nechápu použití prosklené designovky, když za za stejnou cenu jde sehnat mnohem praktičtější skříně. Chápu, že i vzhled prodává, ale potom v případě prosklené skříně to chce na tom zapracovat.
    A hlavně prodávat s pětiletou zárukou nejlevnější ventilátory na trhu od SilentiumPC (které jsou často vadné již jako nové) to chce opravdu odvahu. Pokud má jít o prémiovou značku PC tak z toho člověk tu prémiovost musí i cítit. A výběr jedné z nejdražších grafik ve své třídě kvůli nasvícenému logu tomu opravdu nepomůže. Chce to větší vyváženost aby to dávalo smysl.