Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Heart of Gamers II Second Edition: Herní počítač pro náročné (recenze). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 11. 2016 23:11

    Makaan (neregistrovaný)

    Co se týče ventilátorů - nemáme nejlevnější - používáme Sigmy Pro - ty ventilátory se nám velmi osvědčily. Je pravda, že silentium má trošku pochroumanou reputaci skrze své první generace fanů, ale SPC je firma, která se velmi rychle učí z chyb a tady to je dost vidět. Např. s námi velmi aktivně spolupracuje a naslouchá feedbacku. + Kdyby spolehlivé a tiché nebyly, nejsou tam. (Náš hlavní technik je fanatik na hlučnost, považuje za hlučné co já považuji za naprosto tiché .. kdyby s těmi fany něco bylo, tak by všem nejspíš utrhl hlavu, než aby je do pc dal).
    Sestava není Ultra Low Noise, ale Low Noise je na 100% a každý kus je proto specificky vyladěn, ať už fan profily či prostě 24-48h burn testem, kde technik vše kontroluje pro vadné kusy, nevyhovující parametrům.

    No a GPU, popravdě moc na výběr není, Asus je jediný z výrobců, který je ochoten se domluvit na 5ti letech záruky a kompletně nás v tom nenechat. Jelikož se jedná často o grafiky za 15-20 tisíc, je pak volba jasná, že je dobré nešetřit na modelu. Vzhled je bonus, ale tohle je podřízeno spolehlivosti. GPU je to první, co je citlivé v herním pc s věkem na spolehlivost.

    Priorita na spolehlivost je vidět i na té case, nemá bilion dva zranitelných míst, S340 je tak úžasně jednoduchá a strohá case, že by člověk musel chtít, aby se na ní něco pokazilo a to je ta hlavní vlastnost, proč jsme ji zvolili.
    Nikde nic nevrže, je bytelná, jednoduchá, přehledná ... snadno se čistí, nemá sto plastových paciček které se po letech ulomí .. ne.. a vzhled je hodně konzervativní, ale lidi jej berou, mají jej v oblibě, je to jedna z nejprodávěnějších case. A 5 let tu bude a bude ve 100% stavu. Jedinou slabinu - lesklý vzhled jsme pak pořešili zakázkovou verzí case s odolnou matnou úpravou.