Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Heart of Gamers II Second Edition: Herní počítač pro náročné (recenze). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 11. 2016 23:25

    Makaan (neregistrovaný)

    OT:
    No a s tím nepochopením, pravda. Peru se s tím dnes a denně. Nejen u těchto sestav.

    Když jsem byl mladší poslouchal jsem "proč nejsou tady nějaké kvalitní pc, kde prostě jdu, koupím jej synovi a pohoda, proč se někdo nezajímá o to co chceme" ... teď když to je, poslouchám opak "ale konkurence to má o 300kč levnější, na kvalitu kašlu, záruka je stejná" .. to si pak člověk fakt nevybere..

    No co už .. tady Stratos je perfektní ukázkou takového člověka ... ten bude dělat všechno, jen aby nebyl klid, když všichni budou milovat černou, on bude propagovat bílou, když všichni budou mít bílou, on bude promovat černou.. on musí být v konfliktu, on si na rozdělení táborů a následných hádkách doslova vybudoval kariéru .. "IT odborník" ..a pak tím "krmí" ostatní .. a s výsledkem od těchto lidí pak jednáme často v diskuzích ...taky to tak často vypadá ...