Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Heart of Gamers II Second Edition: Herní počítač pro náročné (recenze). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 10. 11. 2016 12:52

    Makaan (neregistrovaný)

    Nu, problém formátu CUBE je, že nebudí zatím zájem. Zde můžu jen spekulovat, ale stejný problém vidím u všech menších PC a nevím přesný důvod proč tomu tak je. Co jsem posbíral za feedback, jediný rozumný, který jsem dostal byl ten, že dotyční raději klasický formát, protože jim přijde, že se do PC dá zvolit i ten nej hardware a to bez omezení prostorem, formátem a tak dále, navíc jim klasická ATX lépe sedne do pokoje...
    Ale pominu-li tohle, co někomu může přijít i směšné, jak tu již bylo uvedeno, češi mají problém sy zvykat na některé věci, nechtěli jsme to ještě zúžit volbou pro čechy poměrně nepopulárního formátu.

    Co k tomu říct, snad jen, všichni víme, že např. DVD mechaniky jsou už víceméně out, stejně je strašné množství lidí vyžaduje a pokud tam DVD není, automaticky jej vyřadí z výběru.. takové ty perličky..

    Balancujeme tak poměrně na nevděčné hraně, zvolili jsme podle nás ten nejuniverzálnější přístup. Navíc - máme se kam posouvat do budoucna. Ale už nemusíme,právě díky názorům jako je váš, střílet tak nějak naslepo.

    Co se týče využití hardware, nemůžeme riskovat s předpokladem "tohle asi neudělá". To by mohlo položit celou firmu. Pravidlo číslo jedna - když se něco může pokazit v nejhorší možnou chvíli, určitě se tak stane.

    GPU - používáme výhradně modely s backplate i frontplate.. tolik k výstuze PCB. Víc se už asi udělat nedá.

    Nu a poslední co dodám - recenzovaná sestava je "stock" model, skladový. U HoG umožňujeme konfiguraci věcí jako je SSD a HDD dle libosti. Uživatelé si klidně mohou nahodit dva 2TB SSD a jeden 6TB HDD bude-li jim po chuti.
    K vidění zde: http://www.heartofgamers.cz/HoG2SE/buy/configure-pro.php


    A kdyby nááhodou i tak to nestačilo, není nic jednoduššího, než zvednout telefon.