Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Heart of Gamers II Second Edition: Herní počítač pro náročné (recenze). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 10. 11. 2016 15:25

    j.j.rydlo (neregistrovaný)

    Tak já nevím. Už jsem skládal pár počítačů do skříně formátu cube. A zákazník nikdy nebyl proti. Asi je to i o tom, jestli člověk umí ten počítač prodat. Apple zrušil jack na iPhonech, i přes to že všichni kromě zaujatých médií byli proti a pochybuju že jim klesnou prodeje. Stejně tak představili nový macbook jen s jediným USB-C a ničím jiným a taky je to nesloží. Obecně Apple je schopný prodat každou šílenost a i když ji nejdřív zákazníci s křikem odmítají, stejně si to koupí. Dokonce i takovou šílenost jako Mac Pro alias popelnice. Pokud jde o výkon, do cube skříně už jsem složil i herní dělo za částku kolem 50tis. bez DPH s odemčenou i7 a GTX x80 (jestli 780 nebo 980 si už nepamatuju. Na procesor se v pohodě vešla Noctua v podobě klasické věže (opět parádní benefit že nepáčí desku) a uchladilo se to úplně v pohodě. Argumenty které uvádíte používají pouze předpojatí lidi. Jediný co může být pravda je, že se jim to nevejde do poličky ve stolu. I to se ale dá většinou velice snadno obrátit proti nim, protože právě ty "PC" stoly jsou většinou tak blbě udělaný, že midi tower na pozici pro něj určené se bude chladit výrazně hůř než objemově menší cube na stole nebo i u nohou.

    No možnost konfigurace je rozhodně super věc. Stejně jsem ale přesvědčený, že u počítače za tuhle cenu nemá ani s ohledem na záruku co dělat tak "malý" SSD ani v základu.