Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Herní GPU Intel Xe HPG poprvé na fotce, 6nm čip DG2-512 s 4096 shadery zblízka. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 7. 6. 2021 5:50

    gogo1963 (neregistrovaný)

    no :DDD nevím, kdo koho tady teď trolluje ... Aznoh dneska úplně vedle ... jeden blábol za druhým a ne, nic není potřeba vyvracet argumenty, každý, kdo do toho alespoň trochu vidí, vidí ... a ano, já vím, jaký jsem, kdo jsem, co tady kolikrát dělám, ale tvoje urputná snaha každým postem udělat z někoho totálního idiota, resp. hatera jen potvrzuje, že by ses neměl pouštět do těchto debat, argument veškerý žádný, jen takové to "bojové" pokřikování, jaký ty jsi na něco expert(to ti nikdo nebere) a jaký je zbytek osazenstva hloupý(čest hloupým výjimkám, jako prvok Hřib, nebo genetický odpad red...) ... nevadí mi to, či ono, vadí mi to údajné trollování ... trolluje tady CK a vidět, že se mu daří ... on ten svůj "báčovský styl" evidentně vytahuje schválně a spousta "české inteligence" na to slyší ... každý normální, pokud chce, přečte, pousměje se a jde dál, "fanatics" reagují jak reagují ... teď nečekám žádné přiznání viny :D ego je svině, lepší je možná neříkat nic ...