Hlavní navigace

Názor k článku Herní GPU Intel Xe HPG poprvé na fotce, 6nm čip DG2-512 s 4096 shadery zblízka od Aznohh - @Gogo, beru to jako pochvalu. :D Od tebe,...

  • 7. 6. 2021 8:44

    Aznohh (neregistrovaný)

    @Gogo, beru to jako pochvalu. :D Od tebe, který tu nikdy nepíše nic k věci, pouze žlučovitě hodnotí ostatní a zasypává je nadávkami nejhrubšího zrna je to jak balzám na duši. :) Ve finále, to že se zastávaš zrovna Ck. vylhánka už ani tolik nepřekvapí.

    @Simi mno nenapsal jsi absolutně nic konkrétního, jen cosi o chlubení a že se AMD chová jako dítě. Já se neptal co je podíl na trhu, já se ptal čemu škodí, že se AMD snížil poměr v grafikách, neodpověděl jsi. Čekal jsem debatu na téma grafický ekosystém a podpora developerů a nedočkal jsem se vůbec ničeho a to od nikoho. Kámo tím příspěvkem jsi se skvěle odkopal, až získáš trochu nadhledu, tak můžeme pokračovat v debatě, tohle je jaksi o ničem, vzhledem k tomu, jak moc velký bias máš.

    Pro mě jasný závěr je, že tu nikdo nenapsal proč by AMD měly zajímat podíly, v čem je ten údaj tak ekonomicky silný, Jaký je rozdíl jestli má 5 nebo 20% v grafikách. Ve chvíli kdy jim jede výroba na 100% a nejsou volné kapacity, tak pokud by zvětšovali podíl v grafikách (navíc dodávkami minerům a ne hráčům), tak jedině na úkor jiných produktů, na kterých mají vyšší marže.

    Tyhle diskuse jsou žumpa, půlka lidí tu troluje.. pak jsou tu čistí fanatici typu Hnízdo a Tynyt. Je tu jen pár lidí co vůbec neřeší značku, čest těmto vyjímkám. :)