Hlavní navigace

Názor k článku Herní GPU Intel Xe HPG poprvé na fotce, 6nm čip DG2-512 s 4096 shadery zblízka od Pan Jaroslav Crha - Nejde nereagovat. Čtu články a jedinej článek tu...

  • 7. 6. 2021 21:52

    Pan Jaroslav Crha (neregistrovaný)

    Nejde nereagovat. Čtu články a jedinej článek tu má po dlouhé době opět přes sto příspěvků a když sem vlezu tak jsem v němém úžasu. Tohle na starým cnews nebylo. HonzaH se naprosto nepokrytě odkopal a domnívám se, že se snad jedná o stejnou osobu jako tombomino, buď fyzickou a nebo minimálně psychicky.
    Naprosté urážky, většina fanoušků intel a nVidie naprosto v pohodě napíšou, že chápou ten troling, že jim nevadí, že je to koření diskuze. Ale jedinej kdo to tady bere smrtelně vážně je HonzaH, tombomino a Alich, naprosto bezostyšně tady kohokoliv kdo jen vysloví něco proti AMD tvrdě napadají urážkami.
    Pánové, jestli je tady diskuze žumpa, tak je to jen díky vám. Vy tu nepředvádíte žádnou diskuzi, žádné argumenty, ani faktické ani logické ani marketingové a když Vám jsou předloženy důkazy tak kopete kolem sebe urážkami.
    Nejlepší, je že vás CK pěkně a slušně trolí a vy ho nazýváte sprosťákem. Ne, to vy jste sprosťáci.
    Vaše příspěvky už se nedají číst. Už nemají ani hlavu ani patu a stejně se tam dozvím jen protichůdné nadávky.
    RTX 3080 Ti vydána a tady ani čárka ? OK vyhráli jste, další český web jste zčervenali. Už zbyl jen jeden král, kde se dá o nVidii a intelu dočíst fakta a né bludy. Klidně si tady plácejte po zádech jak je AMD nejlepčejší firma na světě. Za chvilku do tady bude jak na diit, kde borec napsal realitu a měl dost dobré znalosti o taktech mezi x86 a apple M1 a dali jste mu tam BAN. Ano diit = dede = cnews. AMD je mrtvé, ať žije AMD.