Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Herní GPU Intel Xe HPG poprvé na fotce, 6nm čip DG2-512 s 4096 shadery zblízka. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 8. 6. 2021 0:18

    Aznohh (neregistrovaný)

    "HonzaH, tombomino a Alich, naprosto bezostyšně tady kohokoliv kdo jen vysloví něco proti AMD tvrdě napadají urážkami."

    "Pan Jaroslav Crha 6.6.2021 at 18:02
    Honza Há je starej ulhanec"

    Jo, zato ty vůbec neurážíš, že Jarine, trochu sis nakákl do huby, ale tak tys byl dycky blb, takže jsme zvyklí. :D Co babičky, furt tě berou? ;)

    Je problém redakce, že dlouhodobě neřeší troly a nechali tady z toho udělat žumpu. Naprostá většina čtenářů do diskuse ani nechodí, ve finále máš pravdu, že tu většina čtenářů přeje tomu slabšímu, tzn AMD, jednoduše proto že si přeje vyrovnaný konkurenční boj. Je to vidět i na kterékoliv anketě, např. https://www.cnews.cz/trzni-podily-x86-procesory-q4-2020-amd-ztraci-intel-ziskava-obrat-trendu/


    O to zarážející je, že diskusi neustále tapetujou Intel fanatici píčovinama, to totiž ani není troling, ale nějaký pokusy o vtip jak od retarda.. takže ano, pokud to redakci nevadí, tak se tu bude nadávat a trolovat.