Hlavní navigace

Názor k článku Herní GPU Intel Xe HPG poprvé na fotce, 6nm čip DG2-512 s 4096 shadery zblízka od Pan Jaroslav Crha - Tahle otevřená válka AMD fanoušků je fakt nechutná....

  • 8. 6. 2021 12:22

    Pan Jaroslav Crha (neregistrovaný)

    Tahle otevřená válka AMD fanoušků je fakt nechutná.
    Když napíšu, že jsou AMD fanoušci sociálky a ulhanci, tak je to prosím urážka, ale když tady aznahoh veřjeně píše sprostá slova tak to urážky nejsou, když tady tombomino píše sprostá slova, tak je to taky v pořádku. To je demagogie jak kráva.
    Napsat mi, že jsem brečel v emailech na mafře, a co jsem měl jako dělat? Ten kdo měl dostat BAN byl tombomino, který tady veřejně vůlgárně všechny kdo s ním nesouhlasil napadal a jedinej kdo dostal BAN jsem byl já? jedinej já jsem měl ochtou s tím něco dělat, protože už se to nedalo vydržet a najednou já sjem ten špatnej co brečí? Kdybych já napsal sprostý slovo dostal bych BAN okamžuitě, ale tombomino je svatej, asi někdo z redakce. Vidíš si vůbec do huby co tady píšeš na klávesnici za LŽI ? Můj e-mail fungoval. A vyhrožování fyzickým napadením bylo psáno v nadsázce aby si pan Václavík nemyslel, že se může chovat jako bůh a že ho zachrání 200km obraný val jmeném D1. A ano měl jsem sto chutí se do Prahy vydat a vyříkat si to tam s ním ručně, když rozdává BAN lidem, kteří nic neudělali a lidé kteří tady dělají rozbroje a píšou sprostá slova BAN nedostali. Kámo to je takovej podraz, tak falešný chování, taková křivost a napoleonský syndrom, že u nás na Moravě bys tady za takové chování dostal flákanec až bys druhej chytl o zeď nebo parapet jak Feri. Tady na Moravě nejsme v Praze, kde jste na tyhle podrazy zvyklí.
    Zvláštní, že o těch emailech víš? Takže máš informace z redakce? Takže je pravda, že diskutéři hypující AMD jsou propojení s redakcí a tudíž je to důkaz o ovlivnění. To mě bylo jasné už tenkrát, jen jsem neříkal, že i ty Honzo patříš do klubu.

    Poněkud je zavádějící, že tady tombomino opět vytahuje, ten rádobyvtípek nějakýho člověka, co nahrál nějaké video na nějakej pornoserver a uvedl tam jako, že jsem to nahrál já. Ale dodnes jsem gerontofil, přitom to měl být vtip a hnedka se toho celý diit chytlo jako že je to pravda. Ale nebrečím tady, je mi to jedno, protože to video bylo jenom jedno a na víc se ten člověk nezmohl. A vzhledem k tomu, že to tady vytahuej HonzaH i tombomino tak mám podezření, že ten člověk který tam to video tenkrát nahrál byl jeden z vás.

    To je Vše co k tomu uvádím. Nezávislý čtenář dávno ví, kde je pravda. Vy AMD sociálky jste jak mor, napadáte jednu webovou diskuzi za druhou a všude rozséváte svou nenávist proti nVidii a intelu, protože nemáte na ni peníze a tak Vám nezbývá než čekat na produkty AMD, které jsou levné. Vy vždycky zničíte diskuzi, vy totiž nepřipouštíte diskuzi. Když je článek o AMD a nVidiaci a inteláci tam napíšou pravdu, tak hnedka jedete damage control a hejtujete diskutéry za napsanou pravdu a uvádíte zavádějící informace a sprostě urážíte. Když je pak článek o nVidii a intelu, tak příjdete jen dělat bordel a všechny urážet bez diskuze, bez argumentů, popřípadně vytáhnete podvodné gerontofilní video, protože nic jiného nemáte. Dnes je průměrná mzda 34.000,-Kč měsíčně, tak to čumím to máte tak za dva tři měsíce ne? Na internetu děláte machra přitom doma ani RX 580 nemáte, ani RX480 a v internetových diskuzích si myslíte že máte právo mluvit lidem co mají intel a nvidii ? Platí co jsem kdysi říkal, fanoušci AMD jak mor roznáší po internetových diskuzích hejty, protože nemůžou na těch svých produktech od AMD hrát. My co máme intel a nVidie na internetové diskuze kašleme a hrajeme. Momentálně jsem tak ve čtvrtině Kingdome Come a už mám lvl 20 celé postavy, boje, obrany apod... prostě maximum co se ve hře dá dosáhnout díky tomu že jsem nehrál hlavní příběhovou linku, ale hrál vedlejší úkoly. Přibyslavice jsem dokázal vymlátit sám bez sypání jedu do jídla. Mám na kontě 145.000 zlaťáků a přemohl jsem i černýho petra, mám nejlepšího koně, nejlepší zbraně a brnění. To je co? To čumíte co ? Vy si to zahrajete tak za tři roky až vám AMD vydá nějakou pořádně schopnou kartu za 10Kč, protože na víc vy nemáte. Redmarx už se třese na pořádný přímotopy aby mu v zimě nebyla zima.

    Jo a abych nebyl OT, tak co se týká uvedeného podílu na trhu, nebyli to právě AMD hype fans, co říkali, že je lepší aby měla AMD větší podíl na trhu, aby se vývojaři snažili hry programovat i na grafiky AMD ? Čím míň podílu na trhu, tím menší ochota programátorů k optimalizaci her pro AMD.

    Jo a bitocin padá, něco si přej, prej bitcoin hacknula americká NSA a dokázala ukradnout bitcoinovou peněženku hackerské skupiny DarkSide. Pro bitocin to nevypadá dobře. Budou grafiky.