Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Herní GPU Intel Xe HPG poprvé na fotce, 6nm čip DG2-512 s 4096 shadery zblízka. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 8. 6. 2021 12:59

    Jan Olšan

    "Kdybych já napsal sprostý slovo dostal bych BAN okamžuitě, ale tombomino je svatej, asi někdo z redakce"

    Napsal jste jich IIRC dost a ban z toho nikdy nebyl.
    To svinstvo, co od vás Lukáš dostal v mailu, jste zřejmě zapomněl?

    " A vyhrožování fyzickým napadením bylo psáno v nadsázce aby si pan Václavík nemyslel, že se může chovat jako bůh a že ho zachrání 200km obraný val jmeném D1."

    Aha, tak ne. Já si zrovna nedávno říkal, jestli jste se mu třeba někdy omluvil. Asi mám naivní představy, fuj.

    "Zvláštní, že o těch emailech víš? Takže máš informace z redakce? Takže je pravda, že diskutéři hypující AMD jsou propojení s redakcí a tudíž je to důkaz o ovlivnění."

    Když jste dostal unban (chyba, IMHO) a vrátil jste se, tak jste se tady holedbal a psal nepravdivé informace o tom, jak to bylo. Myslím, že mi to tehdy uklouzlo, když jsem to uváděl na pravou míru. Bohužel ty komentáře byly pak v rámci úklidu smazané (asi Radkem), takže se nezachovaly. Přesné znění těch komentářů si ale už nepamatuju, takže úplně ručit za to, že jsem to tehdy řekl, asi nemůžu. Ale myslím, že nejspíš jo.