Hlavní navigace

Názor k článku Herní GPU Intel Xe HPG poprvé na fotce, 6nm čip DG2-512 s 4096 shadery zblízka od Pan Jaroslav Crha - Tak a je to tady, zapadnutý článek, hádá...

  • 8. 6. 2021 14:41

    Pan Jaroslav Crha (neregistrovaný)

    Tak a je to tady, zapadnutý článek, hádá se tady akorát Aznahoh, nikdo to tady nečte, už to není ani v první desítce článku a zrazu se objeví Pan Olšan a začne se tady hájit. To je pozoruhodné a vyjádření Aznahoha ani tombomina nikde. Takže jak to je pane Olšane? Vy jste Aznahoh ? Obahujeje te si vlastní články v diskuzích alter egem ? Za co bych se měl Václavíkovi omlouvat ? Za to že mi dal BAN, když ho poprávu měl dostat Tombomino ? Jste proti mě zaujatý stejně jak Aznahoh a tombomino, a proto si myslím že jste jedna a tatáž osoba.
    Ne já nemluvím o tom, jestli byl pan Václavík nebo vy zaujatý proti firmám AMD/nVidia/intel, ale proti mě. Půl roku jsem tady nenapsal čárku a jednou jedinkrát se ozvu a slitnete se tady na mě všichni ? A co se týká nepravd, tak já ty maily mám a klidně vám je mohu poskytnout, ale za tím že se Vám ani Václavíkovi nebudu omlouvat stojím. Zachovali jste se zbaběle. Tak zpět do reality když vidím že to pořád ve vás je:

    tombomino 5.6.2021 at 10:40
    "Tak ty mas vlastni serialy demente. "

    tombomino 5.6.2021 at 11:15
    "Ty jsi mentalni brouk pytlik :))
    A ne rec neni o integrovanych demente
    .. a co to meni na tom co pisu demente? "

    tombomino 5.6.2021 at 13:52
    Mel by jsi demente pozadat sveho osetrujiciho psychiatra o nove medikamenty, evdentne se ti zhorsuje opet stav. Zacinas nam nabozenaky blouznit..

    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

    Ale sprostej jsem tady já, kterej napíše, že Aznahoh je ulhanec.
    To jo. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

    PS: sorry uklik jsem se ve wordpresu a je to vedle. Teď už to neopravím, protože wordpress je přece ten nejůžasnější systém na světě, ve kterým nezvládnou obyčejní uživatelé si ani nahrát ikonku.