Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Herní GPU Intel Xe HPG poprvé na fotce, 6nm čip DG2-512 s 4096 shadery zblízka. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 8. 6. 2021 15:21

    Pan Jaroslav Crha (neregistrovaný)

    Pan Václavík dostal mail poté co mě zaBANnoval, proč tu píšete o tom, že jsem dostal ban za ten e-mail ? To chronologicky do sebe nezapadá.
    Ano, psal jsem na MF což byl jediný dohledatelný způsob, jak zašťourat aby to začal někdo řešit, protože vy jste tombomina neřešili. Maily jste měli skované-zneviditelněné a nešlo vám napsat, pak jste to opravovali. K tomu mám taky maily skované a uložené, kdyby jste to chtěl doložit. A nesouhlasím s tím, že sprosté slova byly vyrovnané. Pokud někdo na někoho útočil tak to byly slušné urážky, které navíc měli hlavu a patu, mířili nějakým smyslem k tomu co daná osoba obhajovala. Pokud vy tvrdíte, že jen tombomino tady nepíše vulgarity tak se nemáme o čem dál bavit. Je mi to jedno, dělejte si tady co chcete, já jsem válečnou sekeru zakopal. Ale ta Aznahovova lež mě donutila reagovat.