Hlavní navigace

Názor k článku Herní GPU Intel Xe HPG poprvé na fotce, 6nm čip DG2-512 s 4096 shadery zblízka od Aznohh - @Simi až na to, že si úplně protiřečíš....

  • 8. 6. 2021 18:27

    Aznohh (neregistrovaný)

    @Simi až na to, že si úplně protiřečíš. Viz "Takhle se chovají děti, když něco nemůžou mít, tak aby se v kolektivu neschodily, předstírají nezájem." - proč bych tohle měl pochopit, že je to o mě?
    Mě ten poměr na trhu zajímá, já jsem psal že to nezajímá AMD. To co píšeš vůbec nedává smysl..

    Jednoduše AMD ví, že tenhle ukazatel momentálně nemůže ovlivnit, protože trh je teď takový jaký je v souvislosti s nedostatkem výr. kapacit a miningu, tak se nějakým poměrem na trhu teď vůbec nemusí zabývat, je to zbytečné. Stejně nikdo neví, kolik grafik jde na mining a kolik gamerům. Pokud tu slovíčkaříme co to znamená "je u prdele" tak tu můžeme být do nekonečna..

    Těch indikátorů, že jsi školák tam bylo víc. Např. nesmyslné výrazy typu "podíly na penězích" a hlavně ta gramatika. Neber si to osobně, ale vyplodit takový hrubice...: "Simi 6.6.2021 at 16:12 Proto tady ty největší fanoušci započítávají konzole do GPU, aby ukázaly jak je AMD důležitá pro vývojáře her."
    Beru tedy na vědomí, že už nejsi školák a omlouvám se za to označení, budu tě se vším respektem od teď brát už jen jako negramotného dospělého člověka.