Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Herní GPU Intel Xe HPG poprvé na fotce, 6nm čip DG2-512 s 4096 shadery zblízka. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 12. 6. 2021 10:10

    Aznohh (neregistrovaný)

    Simi 12.6.2021 at 8:48
    "Zkuste přestat lidi násilně škatulkovat/kádrovat"

    Simi 7.6.2021 at 8:08
    "Takhle se chovají děti, když něco nemůžou mít, tak aby se v kolektivu neschodily, předstírají nezájem.
    Úspěšné firmy se chovají jinak…
    Bohužel ne jejich naboženští obdivovatelé…"

    Děláš přesně to co popisuješ, snažíš se mě zaškatulkovat mezi náboženské obdivovatele AMD a proto se tomu musím bránit.

    Dál jsi psal toto:
    Simi 6.6.2021 at 16:12
    "Proto tady ty největší fanoušci započítávají konzole do GPU, aby ukázaly jak je AMD důležitá pro vývojáře her.
    A proto tady většina fanoušků slintala nad podíly CPU, když ještě rostly. Protože jsou všem u zadku."

    Což je úplná volovina na ntou, protože já psal o AMD a ty píšeš o fanoušcích. Nějaké vyjádření a půtky fanoušků nemají nic společného s tím co jsem psal já. Aneb další demagogické ohýbaní reality v praxi - https://cs.wikipedia.org/wiki/Argumenta%C4%8Dn%C3%AD_klam

    Pokud vlastníš nějaké akcie a používáš termíny jako "podíl na penězích" což jsi doteď nedokázal vysvětlit co to má být, tak teda potěš koště. :D

    Simi
    "Další tipy, proč AMD není podíl na trhu „u zadku“:
    1, Podíl na trhu je tvořen prodeji výrobků. Myslíte si, že AMD je jedno jestli prodává nebo ne?"
    A opět jsme na začátku, toho co jsem říkál.. AMD neřeší, jestli prodává nebo ne, ono jede na hranici výrobních kapacit, pouze vybírá kterou oblast obětuje. Ve chvíli, kdy je poptávka na trhu ve všech segmentech taková jaká je, určitě nešáhne na servery a těžce budovanou pozici v nich. Naopak mineři se dají obětovat, navíc s přidaným bonusem, že se tím trochu omezí následná záplava bazarových grafik to konci krypto horečky. V tuhle chvíli nemá AMD proč pídit se po gpu share, protože ví, že výrobu gpu čipů omezuje záměrně a pouze dočasně - do narovnání aktuální situace na trhu. Takže ano, gpu share je v tuto chvíli amd u zadku a začne ji zajímat ve chvíli kdy se věci vrátí do normálu.

    Řiď se tám co sám píšeš "Zkuste přestat lidi násilně škatulkovat/kádrovat k čemu si myslíte, že patří a raději čtěte pozorně co Vám chtějí sdělit."

    "2, AMD je docela aktivní v podpoře, viz. FidelityFX Super Resolution(i v případě, že to bude propadák, je to významný marketing, který nevypadá, že AMD má podíl „u zadku“)"
    - věta nedává smysl