Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Herní počítač pod stromeček III: špičkový výkon skoro bez kompromisů [Vánoce 2017]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 5. 12. 2017 13:11

    Nostalgeek

    Od Scythe je také za jeden z nej vzduchových chladičů považován Ninja 4. Cenově je taky velmi příznivý, pokud dobře hledáte.
    Není grafická karta spíše paní (nebo dokonce slečna) herního počítače? :D
    Skříň od NZXT vypadá dobře, lépe než varianta od Gigabyte. K čemu ale slouží ten otvor u čelního panelu? Madlo to snad není, dají se tam odložit sluchátka?

    Také bych se vykašlal na OEM verzi Windows (pokud uvažujeme, že alespoň 1 komponenta – zdroj (koneckonců i disky) – může přežít více sestav). A highenové grafiky jsou výhodnější za výprodejové ceny při uvedení nové generace. To jen pro info pro ty, kteří by si tuhle grafiku, nebo podobnou, chtěli pořídit na delší dobu. Je mi ale jasné, že jde o aktuální předvánoční návrh sestavy a na pokles ceny čekat nelze.

    Jene, úvaha o velkokapacitním (6–8 TB) 5400 RPM HDD pro hry (případně fotky, filmy...) je podle vás zcestná? Liší se nějak zásadně hlučností od 7200 RPM HDD? Mám, troufnu si říct, supertichou sestavu a nerad bych do ní fláknul hlučný disk. SSD is not an option. Poměr výhodnosti cena/kapacita je u nich mimo, jak vidno.

    + "přetatkováním"
    + "výkoného CPU"
    NG