Hlavní navigace

Hlavičky zpráv jsou v Outlooku 2013 inteligentnější a kompaktní

13. 3. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Microsoft už nečeká několik let, než všechny nashromážděné změny vypustí ven najednou v rámci nové řady produktu. I on byl nucen naskočit na rychlík, kde se všechno vylepšuje průběžně. Na základě zpětné odezvy v jedné z posledních příležitostí vylepšil hlavičku v e‑mailovém klientu Outlook 2013. Ve hlavičce se objevuje jméno odesílatele zprávy, datum a další podobné údaje. Uživatelé určili, že většinu času tyto informace viditelné být nemusí. Spíše je pak rozptylují od čtení.

Tip: Microsoft potichu uvolnil Service Pack 1 pro balík Office 2013

Proto teď můžete hlavičku srolovat, takže některé informace skryje, nebude zabírat tolik prostoru a nechá vás soustředit se plně na obsah e-mailu. Pakliže bude okno menší a hlavička nebude moct zobrazit všechny příjemce, naznačí vám počet lidí, kteří si svých pět minut slávy na světle nemohli odbýt. Všechny informace prozradí karty, které otevřete myší.

 

Při zmenšené hlavičce stačí klepnout na číslo, oznamující počet dalších účastníků konverzace. Popisek vám prozradí, zda byli lidé zahrnuti do kopie, případně skryté kopie. Jak to už u moderních Office bývá, vedle každého jména uvidíte fotografii. Detaily kontaktu lze také otevřít do samostatné karty. Tato drobná vylepšení si užijete po instalaci prvního Servisního balíčku pro Office 2013.

MMF24

Vylepšená hlavička
Vylepšená hlavička | Foto: Microsoft

Zdroj: Office Blogs