Hlavní navigace

Názor k článku Nové hodinky s EKG stojí 3× méně než Apple Watch a vydrží 365× déle od Zann - Pracuji pro největší farmaceutické firmu v ČR, takže...

  • 14. 11. 2019 11:51

    Zann (neregistrovaný)

    Pracuji pro největší farmaceutické firmu v ČR, takže o FDA a jejich certifikatech mimo USA vím věci o kterých vy nemáte ani ahnung. Svoje příspěvky máte semtam i ozdrojovany, to bych vám křivdil. Semtam je ale dost málo.
    A jinak jo, chápu vás. Když někdo tupě nekýve na všechno co vy a vaši kolegové vytvoří, respektive tomu tupě nevěří a ověruje si pravdivost a nezřídka kdy i reálnost tvrzení a pak si dovolí nahlas zpochybňovat, prostě vám do díla hodí vidle, tak je negativní, arogantní a nedůveřivý. V tom poznávám typický český přístup redaktorů napříč českým webem ???? Kdo je to vohnout jste za ty roky nepo hopil vůbec. Z mého pohledu třeba Vy, jakkoli máte jiný pohled na věc než já, některé věci dokonce vůbec nevidíte či vědomě vidět nechcete, vohnout bezesporu nejste. A když jste mě tehdy za sebe a jednim vrzem i za vaše kolegy ( určitě všechny do jednoho, jak už to tak bývá když někdo nadužívá množné číslo nebo plural), tak mě tady už neuvidíte, v tom vám určitě vyhovím ???? PS: je dobře že BAN nemůže udělit kdekdo. Proč, na to jste si odpověděl sám ; nedělám žádné přestupky, nepíšu nic proti žádným pravidlům, jen jsem vám prostě nesedl a vy už byste mě zabanoval dávno, kdybyste mohl. Tak nějak to vypadalo za totáče a chovali se tak komunisti což já si narozdil od vás pamatuju moc dobře, kdo tupě nekyval, tak kyval proti nim, nebo nekyval vůbec. A tohle se děje i 30 let po plyšáku, skoro bych si tipnul že jste zuřivý volič levicově neomarxostickych Pirátů, protože to je přesně jejich rétorika ???? Vsadím se že kdybyste jen trošku chtěl a vyvinul minimální úsilí, tak byste web Astra ukecala ten BAN mi nějak protekčně zařídil a zaútočil semnou nadobro ???? Sbohem.