Hlavní navigace

HP 2311GT: 23" krasavec s pasivním 3D

1. 11. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Hewlett-Packard je dobře znám jako výrobce kvalitních monitorů, ani on si samozřejmě nechce nechat ujet vlak s názvem "3D monitory". Představený model HP 2311GT dostal do vínku 23" úhlopříčku, matrici typu TN a také podporu 3D zobrazení, které je realizováno technologií FPR (Film Patterned Retarder) - díky ní si vystačíte s pasivními brýlemi (netřeba nabíjet, navíc jsou lehké), v balení naleznete rovnou dvoje

Rámeček displeje je černý, bohužel však lesklý a tak na něm jistě budou ulpívat otisky prstů. Nativní rozlišení je standardu Full HD, podsvětlení je řešeno pomocí LED. Odezva je mírně vyšší, než jsme u monitorů s TN zvyklí, a to 5ms. Statický kontrastní poměr činí 1000:1, dynamický pak vysokých 3 000 000:1. Kvalitnímu produktu nemůžou chybět ani rozličné vstupy, zde nalezneme klasické trio D-Sub, DVI a HDMI.

Výrobce ke svému produktu také zdarma dodává software společnosti CyberLink pro konverzi 2D videí do 3D, TriDef 3D Ignition Game Player vám umožní stejným způsobem konvertovat hry bez podpory 3D. Novinka by se měla na pultech obchodů objevit co nejdříve za doporučenou cenu ‚Ǩ273 (asi 6750 Kč).

Zdroj: TC Magazine

Autor článku