Hlavní navigace

HP inovuje řadu Envy 14

11. 5. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pro léto roku 2011 společnost HP inovuje svou řadu high-endových notebokooků HP Envy 14. Nové modely Envy 14 si udržely svůj příjemný vzhled, jsou však nově vybaveny druhou generací procesorů Intel Core, mají také grafiku od AMD a lepší touchpad.

Jak už bylo zmíněno, změnou prošel touchpad, který je schopný lépe rozpoznávat uživatelovy dotyky díky inovaci v podobě obrazového senzoru. Technologie HP Coolsense by měla automaticky rozpoznat, je-li notebook položený na klíně, a v závislosti na tom regulovat chladicí systém. Nároční posluchači by měli být s notebookem spokojeni díky použití reproduktorů Beats Audio.

Tento 14palcový notebook však bude narozdíl od předcházejících modelů dodáván pouze s displeji s rozlišením 1366 × 768 obrazových bodů - je tedy trochu zklamáním, že HP nenabídne vyšší rozlišení displeje jako standard.

HP Envy 14

Očekávaným upgradem prošla nabídka procesorů složená z modelů Intel Core druhé generace. Upřesněna zatím nebyla nabídka grafických karet, bude se však jednat o čipy AMD s nejméně 1 GB paměti. HP Envy 14 se také dočká USB 3.0.

KL24

této novince jsme nedávno psali o notebooku HP Envy s úhlopříčkou 17 palců, který umožňuje také zobrazení ve třech rozměrech. Model HP Envy 14 se začne prodávat v červnu tohoto roku za cenu od 999 USD.

Zdroj: notebooks.com

Byl pro vás článek přínosný?