Hlavní navigace

HP Mini 210 Vivienne Tam Edition: na křídlech motýlích (video) + Aktualizace

26. 4. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Světově proslulá módní návrhářka Vivienne Tam se spojila s HP již podruhé a vytvořila nový model mininotebooku pro ženy. HP s modelem Mini 210 Vivienne Tam Edition nabídne ženám malý stroj pro každodenní použití, který mohou mít díky jeho velikosti a hmotnosti ve své kabelce kdykoliv po ruce.

 

 

Designové zpracování povrchu těla, ale i stylové sladění se vzhledem pracovní plochy, míří přímo do srdcí žen, které milují módu a mají rády elegantní sloučení technologie a módy. Stylizace byla inspirována klasickou čínskou romancí "Motýlí milenci", uchvacujícím příběhem svobody, která tak podprahově dodává pocit lehkosti bez omezení tohoto mininotebooku.

 

 

To nakonec potvrzují i parametry Mini 210. Síla 2,54 cm a hmotnost 1,22 kg. Vysoce kontrastní displej s technologií LED BrightView Infinity má úhlopříčku 10,1" (25,65 cm). Klávesnice dosahuje přibližně 93% rozměru standardní klávesnice bez numerické části. Další konfigurace tohoto módního doplňku čítá 2 GB operační paměti, pevný disk s kapacitou 320 GB a srdcem motýlího milence je procesor Atom N450 s frekvencí 1,66 GHz. Tříčlánková baterie slibuje provozní dobu až 5,5 hodiny a můžete zvolit i baterii šestičlánkovou. Zabudovaná webová kamera kromě standardních funkcí také nabízí režim zrcadla, který majitelky jistě ocení. Nadstavbová aplikace zajistí přístup během několika vteřin na web, e-mail, Facebook, poslech hudby, plánování v kalendáři i možnost chatování bez spuštění operačního systému.

 

Nová majitelka si dle libosti může zvolit i několik stylizovaných doplňků. Obal z mikrovlákna se stejným vzorem motýlů a dalším velmi důležitým doplňkem je i stejně designovaná myš. A Vivienne samozřejmě vytvořila i několik modelů oblečení, které korespondují s designem mininotebooku.

 

A třešnička nakonec. Pokud vás dámy tento miláček oslovil nebo některého z pánů napadlo jej darovat své drahé polovičce, máte možnost si o něj zasoutěžit přímo na Facebooku. Stránku soutěže naleznete ZDE.

MMF24

Aktualizace: HP bude updatovat tento model již s novým procesorem Intel Atom N455 a pamětí DDR3.