Hlavní navigace

HP OfficeJet 150: konečně pořádná mobilní tiskárna s dobrou výdrží baterie

12. 5. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Tiskárna vždy po ruce – i tak by se dala nazvat novinka od společnosti Hewlet-Packard. Ta uvedla na trh nový model s označením HP OfficeJet 150 Mobile All-in-one. Již podle názvu jde o mobilní tiskárnu, dle parametrů jde o velmi dobrou mobilní tiskárnu.

HP OfficeJet 150

Produkt byl představen na veletrhu Global Influencer Summit 2012 v Šanghaji, v případě HP se jednalo o jeden z většího množství výrobků. Námi představovaný model se pochlubí hmotností lehce přes 3 kg a rozměry 350 × 171 × 90 mm. Co z něj ale dělá skutečně mobilní tiskárnu je možnost vložit až 50 stránek do zásobníku a vytisknout až 500 stran na jedno dobití integrované Li-Ion baterie.

 

Mimo výše uvedené vlastnosti je součástí tiskárny scanner, pomocí kterého lze buď naskenovanou stránku vytisknout (funkce kopírky), případně uložit do počítače, na paměťovou kartu nebo USB flash disk. Průměrná rychlost tisku dosahuje 22 stran za minutu v případě černobílého a 18 stran za minutu v případě barevného tisku.

K čemu je tedy taková tiskárna dobrá? Využijí ji jak obchodníci na cestách, kteří potřebují tisknout dokumenty a smlouvy přímo u zákazníků, tak třeba servisní technici během servisních zásahů, kdy je nutné vytisknout klientovi formuláře, smlouvy nebo předávací protokoly.

KL24

Drobnou nevýhodu je možné spatřit v ceně, která bude relativně vyšší – okolo 399 EUR, tedy přibližně 10 100 Kč.

Zdroj: Tbreak, ExpertReviews

Byl pro vás článek přínosný?