Hlavní navigace

HP Pavilion dm4x: líbivá domácí čtrnáctka

5. 5. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Hewlett-Packard uvádí nový zakulacený notebook do domácností nebo tašek studentů - Pavilion dm4x. V čem se vám zalíbí a v čem ne?

Paviliony jsou na rozdíl od ProBooků stylizované pro nefiremní použití, striktní design a nadmíru kvalitní zpracování zde vyměníte za zajímavou výbavu a zaoblené křivky za férovou cenu. V hnědočerném nebo stříbrném modelu dm4x najdete 14" displej s rozlišením 1366 × 768 px, dále procesor Intel Core i5 nebo i7 druhé generace, tedy Sandy Bridge, s 4 nebo 8 GB pamětí DDR3 a trochu nepochopitelně Radeonem HD 6470M, který je jen o málo silnější než integrovaná grafika od Intelu.

  

Potěší vás až 750 GB místa na pevném disku, DVD vypalovačka je samozřejmostí a lesklý povrch displeje spíše naštve. Je tu čtečka otisků prstů, port HDMI, tři konektory USB 2.0, čtečka paměťových karet a volitelně třeba podpora technologie Wireless Display. Reproduktory Altec Lansing zřejmě nebudou znít příliš plechově. Dobrou vlastností je dozajista výdrž na baterii, ta by měla stoupat k necelým sedmi hodinám. Notebook přitom váží jen
2 kg.

   

KL24

HP Pavilion dm4x se bude s předinstalovanými Windows 7 Home Premium nebo Professional prodávat od $729.99, tedy v přepočtu přes 15 tis. Kč vč. DPH.

Zdroj: Laptoping

Byl pro vás článek přínosný?