Hlavní navigace

HTC 8X po aktualizaci na WP8 GDR3 lze nabíjet, i když je přístroj vypnutý

31. 10. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

V úterý se mi poštěstilo zaktualizovat můj telefon HTC 8X na Windows Phone 8 GDR3. Je to mimochodem jeden z prvních přístrojů, který aktualizaci oficiálně obdržel. Není proto třeba se uchylovat k instalaci pomocí účtu pro vývojáře. Při ní můžete tratit záruku, případně výjimečně narazíte na technické problémy.

Tip: Za vysoké objemy přenesených dat ve Windows Phone může Twitter

Dnes jsem se rozhodl přístroj restartovat, tak jsem ho vypnul a následně připojil k nabíječce. Tím se telefon vždycky znovu probudil k životu. Jaké bylo moje překvapení, když jsem zjistil, že se na obrazovce přístroje pouze zobrazil symbol nabíjení. Akumulátor přece nebyl zrovna vybitý. Co se stalo? Došlo k problému a nyní nelze nastartovat?

 

Shodou okolností jsem v tu dobu zahlédl zprávu na WinSource, že HTC 8X po zmíněné aktualizaci lze nabíjet, i když je telefon vypnutý. Jedná se o malou novinku, která ale potěší aspoň pár uživatelů. Pokud je mi známo, žádný přístroj s Windows Phone nebylo dosud možné nabíjet bez toho, aniž by po připojení k nabíječce systém normálně nenastartoval. Proto se ptám vás, čtenářů, zdali takovou možnost vítáte, nebo máte raději svůj smartphone vždy zapnutý.

Nabíjení probíhá i při vypnutém telefonu

via WinSource

Byl pro vás článek přínosný?