Hlavní navigace

HTC láká na Windows Phone 7 a k telefonům přibalí Office 2010

11. 4. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

HTC spouští jarní kampaň na podporu Windows Phone 7. Ke všem nových telefonům přibalí MS Office 2010 (verze pro studenty a domácnosti) a společně s Microsoftem také chystá celorepublikovou roadshow, kde telefony i systém představí, návštěvníky poučí a smartphony je nechají vyzkoušet.

Kromě toho HTC také vyzdvihuje službu Try&Buy, kdy si telefon můžete na týden půjčit domů a vyzkoušet.

Try&Buy i licenci na kancelářský balík získáte pouze na prodejně HTC v Praze v ulici Na Poříčí 24 a v síti poboček Telefónicy O2. Akce trvá až do 12. června.

René Keyzlar ze společnosti Microsoft uvádí: „Díky nabídce kancelářského balíku MS Office zdarma nyní budou mít naši zákazníci možnost vytvářet a upravovat dokumenty jak ve svých mobilních telefonech HTC se systémem WP7, které software MS Office plnohodnotně integrují, tak na svých osobních počítačích.“

Dagmar Zweschperová z českého zastoupení HTC dodává: „Mobilní telefony HTC s operačním systémem Windows Phone 7 stále představují na našem trhu relativní novinku. Rozhodli jsme se proto rozjet za našimi zákazníky a výhody unikátního spojení HTC a nového operačního systému jim představit osobně. Díky nezávaznému vyzkoušení chceme dát každému zájemci možnost naplno otestovat  WP7 telefony a nechat se příjemně překvapit novými možnostmi a funkcemi, které tyto přístroje nabízí.“

Doporučené ceny telefonů jsou: HTC 7 Trophy (9 999 Kč), HTC 7 Mozart (10 499 Kč), HTC HD7 (11 195 Kč) a HTC 7 Pro (12 499 Kč).

Více informací najdete na stránkách akcewp7.cz.

CS24


Pokud vás nabídka s Office 2010 nezajímá, můžete telefony získat i levněji. Nedávno jsme psali o obrovských slevách všech telefonů s Windows Phone 7. Od té doby zase spadly. Kromě HTC 7 Pro už všechny modely koupíte pod 7000 Kč (viz Heuréka). Elektronická licence Office 2010 (pouze produktový klíč) stojí přibližně 1800 Kč. Takže i tímto způsobem můžete ušetřit.

Zdroj: Tisková zpráva