Hlavní navigace

Názor k článku HTC má odvahu. One M9 jde do Česka s cenou ještě nad Samsungem Galaxy S6 od Phanteom - Tak ty seš taky obdivovatel nvidie a ne...

  • 5. 4. 2014 8:31

    Phanteom (neregistrovaný)

    Tak ty seš taky obdivovatel nvidie a ne že ne.Ale narozdil vod exemplaru predator,maudit,obr,Vman . . . to delas mnohem kultivovane .A hádat se s tebou o ničem nechcu protože máš ohromní argumantační schopnosti a potvrdíš si svou pravdu.


    Zvládat chladit to bude,jinak by to asi nevydávali(to s jakým hlukem už nevim i R9 290X referenčák uchladil v pohode hluboko pod 80 stupnu,to ze byl hluk jak z vysavače je jiné :D)


    Vubec te nekritizuju za to cos napsal v teto diskuzi,mne je popravdu jedno co bude vykonejsi.Pro mne tento produkt není tak jako 99% diskuzujícich.Jen me vytaci kdyz nekoho fanatizmus vyskakuje z monitoru.


    Ci se bude prodavat a nebo ne uvidime,tak jisto Titan Z s tou jeho silenou cenovkou(ano maudite,Vmane nvidia je dokonalá,vyrábí sama energii,technologický náskok AMD nikdy nedožene a je vubec bozi zázrak že AMD tady ješte je když jejich produkty jsou k ničemu)


    Tyhle karty jsou jen o natahování pindíku kdo má nejvýkonnejší kartu atd.


    P.S. za hrubky se ospravedlňuju,nikdy sem nechodil na češtinu :)