Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku HTC One V: také levné modely chytrých telefonů můžou být pěkné (MWC). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 8. 3. 2012 15:02

    Vlastimil91 (neregistrovaný)


    Tak pro mě je klávesnice zásadní a tu má ASUS asi nejlepší. S mím NB toto MSI ani nesrovnávám ,protože by si v mnoha věcech ani neškrtnul. No zvuk že má ty dynaaudio ,ale ASUS taky nehraje špatně a zvuk je dostačující. U mého NB to taky není špatné od té doby co jsem ten zvuk upravil ,ale samozřejmě na MSI mít nebude. Ten touchpad no mě osobně nesedl a to není jen u MSI ,ale prostě nemám rád zapuštěné touchpady. Mě hoví takové rovné z okolím jako má třeba ASUS nebo můj NB. Jinak ta konektivita no abych to řekl jak to vidím jedním slovem k ničemu. Tehdá když jsem se rozhodoval mezi NB ASUS G73 a ACER 8942G tak jsem sáhl po ACER jen kvůli tomu že jsem vyděl plno konektorů a všeho možného ,ale po delší době si říkám je to k ničemu. ASUS má ty nejdůležitější a jen mě štve že má jen dva audio jacky. Ale když bych měl jít dál tak pořád je lepší i TOSHIBA qosmio tam repro je jedna báseň a to už bych i řekl že i lepší jak tady na tomto MSI. Ale jinak je to všechno věc názoru a každý ať si koupí to co se mu líbí a co mu sedí. To by jsme se tady mohli hádat celé dny. Jinak mě XBOX ovladač a né jen ten na hry moc nesedl. Já mám radši klávesnici a myš třeba k BF3. Ale jinak za tu cenu co se bude toto MSI u nás prodávat s tou GTX 580M si radši koupím Alienware který vstoupil na CZ trh ofiko J