Hlavní navigace

HTC potvrdilo novinku One X+ s 1,7 GHz procesorem a Jelly Bean

Sdílet

Zdroj: Redakce

Zhruba před dvěma týdny unikly informace spolu s některými specifikacemi o chystané novince společnosti HTC označované jako HTC Era 42. Ale teprve nyní známe podrobnější informace o hardwaru i softwaru včetně upraveného budoucího názvu, který zní HTC One X+.

Smartphone s kódovým označením HTC PM63100 by měl být vybaven čipsetem Nvidia Tegra 3 s 1,7GHz procesorem. O velikosti interní paměti momentálně žádné podrobnosti nejsou, počítá se ale s minimálně 1 GB a možností rozšíření pomocí microSD karet. Následovník jednoho z nejpopulárnějších telefonů ve Spojených státech One X, se může pochlubit HD displejem s rozlišením 720 × 1280 pixelů a podporou 16 milionů barev. Jedna z původních informací zmiňovala operační systém Android 4.0 ICS, podle NenaMark2 bude ale poháněn nejnovějším Jelly Bean. Na více podrobností ohledně specifikací zařízení si budeme muset ještě nějaký ten čas počkat.

Očekává se také, že přístroj bude jako první prodávat americký T-Mobile a časem by si měl najít cestu i k dalšímu zahraničnímu operátorovi AT & T pod názvem HTC Evitaire nebo Evita. Tchajwanský telefonní výrobce bude ale určitě chtít rozšířit prodej tohoto high-end smartphonu přes maloobchodníky po celém světě.

Zdroj: Softpedia