Hlavní navigace

Huawei otevřel ve Vídni zážitkovou prodejnu s Harmony OS

24. 10. 2021

Sdílet

Zdroj: Huawei
Současně s novým smartphonem Nova 9 otevřel Huawei ve Vídni obří Flagship Store. Po celém světě má asi pět tisíc tzv. Experience Stores, Flagship Store je ale o třídu výš. V Evropě jsou ještě v Berlíně, Barceloně, Paříži a Londýně. Tento typ zážitkových obchodů má samozřejmě více firem, nejznámější je asi Apple Store. Jde o prestižní záležitost.

Byť jeden pražský obchod Huawei nedávno zavřel, v Česku je pořád Experience Store v OC Chodov. Vídeňský Flagship Store teď bude takovou centrálou pro východní část střední Evropy, Huawei jej otevřel na Kärntner Straße 27 u příležitosti vydání nového smartphonu Nova 9.

Na této adrese již Huawei v minulosti obchod měl, ten vlajkový je ale větší. Berlínský Flagship Store, který je pro část Česka o něco blíže, najdete na adrese Kurfürstendamm 11 kousek od stanice Zoo a Huawei jej otevřel letos na jaře.

(foto: Cnews.cz)
(foto: Cnews.cz)

Ve vstupní části jsou hlavní produkty, aktuálně tedy smartphony Mate 40 Pro, protože P50 do Evropy ještě nedorazil. Dále nejnovější sluchátka a chytré hodinky. V suterénu pak Smart Home od chytré kuchyně přes inteligentní obývací pokoj až po běžecký pás. Všude pak lze zkoušet Harmony OS.

Horní patro a servis
Horní patro a servis
Suterén a Smart Home (foto: Cnews.cz)
Suterén a Smart Home (foto: Cnews.cz)

V horním patře prodejny se nachází servisní zóna Huawei, kde mohou zákazníci řešit problémy týkající se konkrétních zařízení. Pokud jsou náhradní díly na skladě, jsou opravy provedeny ještě týž den. V čekárně je nabízena káva. Pokud by oprava trvala déle, bude vám přístroj bezplatně zapůjčen.

Fotogalerie:

 

CS24

Cestu do Vídně na prohlídku nového Flagship Store hradila společnost Huawei.

zdroj: Huawei

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.