Hlavní navigace

Huawei P20 Pro už je v předprodeji. První zákazníci dostanou zdarma fitness náramek

5. 4. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Huawei začne svou novou vlajkovou loď model P20 Pro v Česku prodávat 16. dubna a od začátku měsíce nabízí předobjednávky. K telefonu v ceně 21 990 Kč tak můžete získat bonus, kterým je letos fitness náramek Huawei Band 2 Pro v ceně 1999 Kč. Huawei P20 Pro je u nás dostupný v černé, modré a twilight. Růžová varianta na našem trhu chybí.

P20 Pro pořídíte u obchodníků za cenu 21 990 Kč ve variantě Dual SIM. U operátora Vodafone potom najdete jen Single SIM (ale o 12 Kč levněji) a jen O2 nabízí Dual SIM. T-Mobile má v nabídce pouze nižší model P20 (bez Pro) a akce se jej tak netýká.

CS24

huawei-p20-pro-group-shot Huawei P20 Pro. Růžová na českém trhu nebude

Loňský Huawei P10 dostal lepší startovní podporu, Huawei k ní nabízel zajímavé příslušenství včetně silné powerbanky, autonabíječky a stativu. K tomu přidala vlastní dárek i většina prodejců. Letos je to tak „jenom“ náramek. Zrovna powerbanka a stativ by se k letošnímu modelu nehodil, P20 Pro má delší výdrž a fotí famózně i bez stativu.

huawei_band_2_pro Huawei Band 2 Pro

Konkurence na to jde jinak

Konkurenční Samsung šel jinou cestou a výrazně zlevnil předchozí modely. Spíše tak „vyklízí sklady“, než že by se snažil dárky podpořit prodej novinky. Samsung však často přidává dárek i v průběhu prodeje, naposledy to byly třeba brýle Gear VR. Velký bonus naopak letos nabídlo Sony, které k nové vlajkové lodi přibalilo výborná sluchátka v hodnotě deset tisíc! Omezený počet kusů byl ale rozebrán během prvního dne.

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.