Hlavní navigace

123 her proti Putinovi. Humble Bundle nabízí balík titulů za výhodnou cenu a zisk jde na pomoc Ukrajině

21. 3. 2022

Sdílet

Zdroj: 4A Games
Metro Exodus od ukrajinských vývojářů a jiné pecky. Humble Bundle připravil velký balík her za zvýhodněnou cenu a celý výtěžek věnuje na pomoc bojující Ukrajině.

Balíček her nazvaný „Stand with Ukraine“ obsahuje 123 her, jejichž nominální hodnota činí 2500 dolarů. Získáte jej za cenu 36 dolarů a zvolit lze i zaplacení vyšší částky. Zisk jde organizacím Razom for Ukraine, International Rescue Committee, International Medical Corps a Direct Relief.

Mezi hrami najdete pecky jako Metro Exodus, jehož vývojářem je ukrajinské studio 4A Games. V balíčku jsou i další hry s válečnou nebo přímo ukrajinskou tématikou, ale také běžné tituly. Prohlédnout si je všechny můžete zde.

Humble Bundle Stand with Ukraine Humble Bundle Stand with Ukraine

Vyjádření obchodu Humble Bundle: „Násilná a nezákonná invaze na Ukrajině si vybírá tragickou daň - vyhání lidi, ničí rodiny a vyvolává naléhavou potřebu potravin, vody, zásob, přístřeší a bezpečí. Abychom pomohli, jak můžeme, spojili jsme síly s tvůrci her, vydavateli knih a výrobci softwaru z celého světa a vytvořili balíček 100% věnovaný na podporu obětí a uprchlíků z Ukrajiny během této krize.“

zdroj: Humble Bundle

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.